donderdag 4 december 2008

Ik wil graag rijk worden NU!



Heeft u de laatste tijd gedacht wel eens gedacht: “Ik zoek thuiswerk?’ of “Ik ga geld verdienen vanuit huis”? of “Hoe kan ik geld verdienen?” of eigenlijk “Hoe kan ik snel makkelijk geld verdienen?”.

Veel mensen voelen zich ongemakkelijk door de kredietcrisis. Het is natuurlijk ook heel erg raar dat ze aan de overkant van de oceaan er een zootje van maken en dat wij er hier dan last van hebben. Toch is dat hetgene wat er nu gebeurd. Banken hebben geld uitgeleend en rare constructies bedacht om zoveel mogelijk winst op de korte termijn te maken. Allemaal lucht! Maar wat zijn de gevolgen van deze ineen storting van het financiele stelsel?

Wat gaat er gebeuren met de banken, met de werkgelegenheid, met ons geld? Kunnen we onze hypotheek nog wel betalen straks? Mijn man werkt bij de ING en wij hadden altijd opties, die we altijd voor een leuke winst weer konden verkopen. De waarde van de ING is zo ontzettend laag op dit moment dat ik hoop dat hij en zijn collega’s over een tijdje nog wel een baan hebben. Eng hoor!

Als u mij nu vraagt of ik mij zorgen maak over onze financiele situatie dan moet ik toch NEE zeggen. Helemaal niet zelfs. Ik geloof zelfs dat wij er beter van gaan worden.

De mens zoekt andere manieren om geld te verdienen. Overlevingsdrang noem ik dat. Niet alleen dat. Wilt u niet zelf beslissen hoe, wat, waar en hoeveel u verdient? Misschien denkt u dat het voor u een utopie is. Ik denk het niet en ik geloof dat ik u kan laten zien dat ook u van huis uit kunt werken. Zeg ik nu van huis uit werken? Wellicht dat u wilt bijverdienen met thuiswerk?

Wat is nu een goede markt, een trend, een onderwerp waar altijd veel over te doen is? Uw gezondheid. Gezondheid en verzorging zijn een hot topic op het moment.

Wat is gezondheid? Wat kan u doen aan ziekte preventie? Hoe kunnen we ziekte voorkomen? Op welke ziekte symptomen moeten we letten? Ziekte, gezondheid, preventie, bestrijden, genezen etc etc. Dit klinkt allemaal niet vrolijk.

Tot nu toe!

U kunt helpen. U kunt mensen weer goed doen voelen. U kunt mensen een gezond leven aan bieden. U kunt mensen dankbaar naar u laten zijn. U kunt mensen hun energie teruggeven. U kunt mensen er weer goed uit laten zien. U kunt mensen weer laten lachen, echt waar! U kunt mensen een extra inkomen bieden en ook nog eens alles wat er boven staat.

Oke, nu verklaart u mij voor gek.

Dat begrijp ik, maar ik zal u laten zien dat ik verre van gek ben.

Als u op een van de volgende vragen NEE beantwoord dan is dit niet voor u.

- Wilt u af van vermoeidheid en graag veel energie hebben?
- Wilt u van een hoge bloeddruk af?
- Wilt u uw cholesterol verlagen?
- Wilt u een mooie huid hebben?
- Wilt u verantwoord afvallen?
- Wilt u een frisse adem hebben?
- Wilt u kanker bestrijden?
- Wilt u voorkomen dat uw aderen dichtslippen?
- Wilt u dat de darmen goed functioneren?
- Wilt u af van uw slaapproblemen, dus beter slapen en uitgerust opstaan?
- Wilt u vrij zijn van gewrichtsklachten of gewrichtspijnen?
- Wilt u zich goed kunnen concentreren?
- Wilt u dat uw lichaam zich goed kan verzetten tegen kwalijke invloeden van buiten- maar ook van binnen af.
- Misschien niet voor uw leeftijd, maar wilt u geen acne hebben?
- Wilt u verlost zijn van roos, eczeem of psoriasis?

Ik kan nog wel even doorgaan...........................

Belangrijkste vraag aan u: Wilt u gezond leven en zijn? Het klinkt te goed om waar te zijn, maar geloof me de mangosteen health benefits zijn er in overvloed.

Graag wil ik u kennis laten maken met XANGO, gemaakt van de Mangosteen vrucht.

Heeft u wel eens gehoord over de Mangosteen? (Niet te verwarren met de Mango). Deze mangosteen vrucht of de Garcinia Mangostana is een tropische vrucht die men kan vinden in Zuidoost Azië, in landen als Cambodja, China, Indonesië, Maleisië, Singapore, Taiwan en Thailand.

De vrucht wordt wel liefkozend The Queen Of Fruits genoemd. Ze smaakt heerlijk, althans de vrucht zelf. De sap, waar het allemaal om draait, wordt gemaakt van de gehele mangosteen vrucht. Hetgene wat zo enorm belangrijk is, ook voor wetenschappers, is de aanwezigheid van Mangosteen Xanthones. Om een geheel scheikundig verhaal te vermijden wil ik graag aangeven dat er talrijke wetenschappelijke artikelen van medische en farmaceutische universiteiten zijn , die voorzien in labaratoriumbewijs die de antioxidante invloed van de Xanthonen in de Mangosteen, hun activiteit tegen culturen van verschillende menselijke kankers en hun vermogen schimmels, virussen en bacterieen aan te vallen, bevestigen. Snapt u het nog? U kunt er vanuit gaan dat het goed is en ook nog eens onderbouwd wordt door wetenschappelijk bewijs. Wat wilt u nog meer?

Zal ik u vertellen wat Xango voor mij en mijn familie gedaan heeft? Wij zijn ongeveer 1,5 maand geleden Xango gaan drinken. De reden was dat ik op zoek was naar een business en ik door toeval een oude vriend op het internet tegen kwam die Xango gebruikte en verkocht. Aangezien mijn moeder heel veel last heeft van eczeem en psoriasis dacht ik meteen aan haar tijdens het doorlezen. Ik heb mij toen aangemeld en ben ik met mijn gezin Xango gaan drinken. Mijn moeder wacht ondertussen nog even af hahaha. Als eerste merkte ik dat ik veel beter sliep. Overdag heb ik veel meer energie. Ik verloor gewicht, terwijl ik niet aan het lijnen was. Onze zoon had wat last van puistjes en die heb ik s’avonds voor het slapen gaan aangetipt met Xango. Natuurlijk drinkt ook hij 30 ml Xango per dag en dat s’morgens. Binnen een paar dagen waren ze weg. Ook is hij rustiger geworden. Hij heeft ADHD en gebruikt Ritalin. Het fijne is dat ze het op school merken dat hij zich beter kan concentreren maar ook op de naschoolse opvang. Daar heeft hij juist heel veel extra prikkels doordat er grote groepen kinderen zijn. Onze zoon is 12. Mijn man is een schat maar altijd zeer sceptisch tegenover dit soort produkten en zelfs hij moest toegeven dat hij meer energie had, beter sliep en dat zijn darmklachten veel minder geworden waren. Dat was voor mij het teken dat het echt een fantastisch drankje is. Inderdaad het is geen medicijn het is een vruchtendrank.

Maar zoals Hippocrates ooit zei: “Let food be your medicine!” of op zijn Nederlands “Laat voedsel uw medicijn zijn!”

Om te beginnen zou u uzelf een plezier kunnen doen om Xango Mangosteen Juice eens te proberen. Ervaar zelf wat het met u doet. U merkt het in kleine dingen. Als u daarna net zo enthousiast bent als ik dan wilt u het graag door vertellen. Wat is er mooier dan mond tot mond reclame?

Probeer het uit en laat mij weten wat Xango met u doet. Graag geef ik u Xango Reviews, zodat u er over na kunt denken.

Mijn Mangosteen