zaterdag 21 maart 2009

Laat JOUW Dromen Uitkomen!!!

Zet JOUW Dromen Om In Actie!

Zoals ik al eerder aangaf zijn er heel veel mensen op zoek naar internet business opportunities honest work from home.

Vandaag ben ik naar een training geweest van de mangosteendrank Xango. Dit was een geweldige ervaring. Ik heb daar geluisterd naar mensen die al langer bezig zijn met het produkt Xango. Ik hoorde daar veel over de health benefits of mangosteen. De meeste waren heel erg sceptisch toen ze begonnen met de Xango opportunity. Zeker in het begin na de lancering moesten zij het hebben van de Xango reviews vanuit andere landen en dan vooral Amerika. De mangosteen health benefits zijn enorm en daarom geloof ik heilig in werken van huis uit en dus geld verdienen vanuit huis.

Wat Xango voor mij zo uniek maakt is dat ik geld kan verdienen terwijl ik mensen help met hun gezondheid en verzorging.

Hetgene wat Xango doet voor mensen is ongelooflijk en je moet het zelf ervaren om het te begrijpen. Wat ik je dus wil vragen is om Xango geheel vrijblijvend te proberen. Ervaar zelf wat Xango met je doet en als je dat bevalt dan weet ik zeker dat als je op zoek bent naar een zeer lucratieve zakelijke mogelijkheid dan wordt het XANGO!

Het betalingssysteem is heel erg goed. Je bepaald zelf hoeveel je verdient en het mooie is je doet het niet alleen. Ben je coachable? Perfect! We werken samen aan een betere en gezondere samenleving met Xango.

Ik beloof en garandeer je dat over 2 jaar iedereen bekend is met de mangosteen en ook wat het voor je doet.

Bestel nu XANGO

Ik werk graag met je!

Yvonne

woensdag 18 maart 2009

Momentum In Netwerk Marketing: XANGO!



XANGO en ADP





Kijk eens naar het mooie plaatje van een fles Xango! Wat maakt Xango zo aantrekkelijk?

Het is Geweldig voor de Gezondheid en net zo Geweldig voor de Portemonnee

Kijk naar ADP!

Wat is ADP? ADP betekent Automatic Delivery Program oftewel het Automatische Levering Programma

1) ADP zorgt ervoor dat je positieve resultaten boekt. Als mensen niet intekenen voor ADP, dan loop je de kans dat ze niet meer bestellen (het maakt niet uit hoe eerlijk ze zijn als ze zeggen dat ze wel opnieuw zullen bestellen).
Als ze niet opnieuw bestellen, is de kans heel erg groot dat ze te kort XANGO hebben gedronken om de positieve resultaten van XANGO te hebben ondervonden.
Het is in hun eigen belang om ingeschreven te staan op ADP. Anders gooien ze misschien wel hun geld weg.

2) Het is makkelijker om ze meteen voor ADP in te schrijven dan in een later stadium.

3) Waarom zou iemand zich niet inschrijven voor het Automatische Leverings Programma? Ze kunnen het heel gemakkelijk annuleren en Xango betaald zelfs hun geld terug voor ongeopende flessen. Er zitten geen nadelen aan..

4) Het belangrijkste item van jouw bedrijf is het ADP.
Het meeste vrijheidgevende aspect aan het bouwen van een Xango bedrijf is het wederkerende inkomen. Het wederkerende inkomen is gebaseerd op herhaal aankopen. Herhaal aankopen komen vanuit het Automatische Leverings Programma.

5) Jouw downline of organisatie doet wat jij ook doet. Dat is het mooie ervan. Tenminste als je het goed aanpakt!
Als jij iedere maand 2 dozen Xango krijgt volgens ADP, dan zullen zij ook 2 dozen volgens het ADP principe nemen.
Als jij niet werkt met ADP, dan zal jouw organisatie vol zitten met mensen die ook niet meedoen aan het Automatische Leveringsprogramma.

6) Je hebt recht op 30% PowerStart Bonus. Zelfs 15% op je 2de niveau als je zelf 2 dozen Xango krijgt per maand volgens het ADP principe.

Ben je er al klaar voor? Dit is een heel mooi voorbeeld van

INTERNET BUSINESS OPPERTUNITIES HONEST WORK FROM HOME

Weet je hoeveel mensen er op bovenstaande zin zoeken in Google? Meer dan genoeg mensen om te weten dat veel mensen zoeken naar; "Hoe kan ik meer verdienen of snel rijk worden?"

Ben je op zoek naar een goede zakelijke mogelijkheid en naar iets waar je mensen ook echt blij mee maakt? Verdiep je dan in XANGO!

Gezondheid is een TREND en HOT!

Zie wat men zegt over Mangosteensap/ Mangosteen Juice

Doe je mee? Succes is een keuze! www.myjetstream.mangosteensworld.com

Yvonne Immerzeel